23948sdkhjf

Två nya chefer på Findus

Matvaruproducenten rekryterar till både Sverige och Danmark.

Findus har rekryterat David Bolin som Retail Sales Director för Sverige och Suzanne Grønfeldt till posten som Foodservice Director i både Sverige och Danmark.

David Bolin har arbetat i ledande försäljningsroller inom Findus Foodservices de senaste nio åren, där han i flera år haft rollen som försäljningschef och de senaste månaderna även som Foodservice Director.

– Jag drivs av att utveckla kundrelationer och skapa affärer och därför känns det verkligen spännande att ta sig an den här rollen just nu när kanalglidningen är så stor och allt fler väljer att äta ute eller köper sina måltider i en retailbutik. Här ser jag att min långa erfarenhet från foodservicesektorn kan komma väl till pass när vi diskuterar möjligheterna detta innebär för våra Retailkunder, säger David Bolin, i ett pressmeddelande.

Suzanne Grønfeldt har lång erfarenhet från livsmedelsbranschen och 20 års erfarenhet från olika säljroller inom Findus, senast som vd för Findus Danmark. Suzanne Grønfeldt kommer att dela sin tid mellan det svenska och det danska kontoret.

– Jag ser verkligen fram emot det här uppdraget och eftersom kraven från marknaden och våra kunder är liknande i Sverige och Danmark, ser jag stora möjligheter till gemensamma insatser och synergier med riktigt bra resultat, säger Suzanne Grønfeldt, nytillträdd Foodservice Director för Findus i Sverige och Danmark, säger Suzanne Gønfeldt i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172