23948sdkhjf

Distributionsenhet på Ica blev prisade

Står för 35 procent av den totala varuvolymen.

Icas distributionsenhet i Västerås, som står för 35 procent av Icas totala varuvolym i Sverige har tilldelats priset Erkännande för Framgångsrik Verksamhetsutveckling, det skriver Vestmanlands Läns Tidning.

Priset delas ut av institutet SIQ som i 26 år delat ut priset Svensk Kvalitet för att uppmärksamma organisationer som utmärkt sig i sin kvalitetsutveckling. I år valde de dock att dela ut priset Erkännande för Framgångsrik Verksamhetsutveckling istället.

– Vi är hedrade över att få detta erkännande för vårt kvalitetsarbete. För tre år sedan började vi ett målmedvetet arbete där vårt fokus har varit att utveckla ledare och medarbetare för att höja kvaliteten och effektiviteten. Idag kan vi se ett gemensamt engagemang att ständigt förbättra verksamheten vilket syns i våra resultat. Laginsatsen från organisationens samtliga medarbetare ligger bakom den här framgången. Detta visar att vi är på rätt väg i vårt fortsatta arbete framåt, säger Mattias Åhlin, logistikchef Västerås, Ica Sverige till VLT.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078