23948sdkhjf

Årstiderna expanderar till en rad orter

Matkasseföretaget har sett försäljningsökning – nu lägger man till många nya orter i beställningsområdet.
Företaget Årstiderna, som levererar ekologiska matkassar samt frukt- och gröntlådor, uppger att man sedan 2016 haft en stor försäljningsökning för matkassarna.

Det gör att man nu utökar verksamheten till flera nya orter. Västerås, Eskilstuna, Södertälje, Borås och Halmstad är några av de större orter man lägger till i beställningsområdet för matkassarna, tillsammans med en rad mindre orter i Skåne, Västra Götaland, Halland, Södermanland och Uppland.

Enligt Årstiderna är det bland annat den ökande gröna trenden som ligger till grund för expansionen, där den nyligen lanserade veganska matkassen är en av de som säljer bäst för företaget.

– Alla våra råvaror kommer från gårdar där odling och djuruppfödning sker helt ekologiskt och det är något vi ser att allt fler hushåll i Sverige uppskattar, säger Rachel Seow Sosa, marknadsansvarig på Årstiderna, i ett pressmeddelande.

En annan nyhet från företaget är att man ökar sortimentet med kassar för singelhushåll, där kassarna består av varor i mindre förpackningar och storlekar för att på så sätt minska matsvinnet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125