23948sdkhjf

Två nya butikschefer på Hemköp

Hemköps och Willysveteran tar över varsin butik.

I samband med det nya året har Hemköp utnämnt två nya butikschefer. Wilhelm Berg von Linde tillträdde den 1 december som butikschef i Hemköp Vällingby och den 1 januari tillträdde Jonas Thunstedt som ny butikschef i Hemköp Falun City.

Jonas Thunstedt har en lång bakgrund inom Hemköp och kommer närmast från positionen som butikschef i Hedemora. Jonas Thunstedt är själv boende i Falun.

– Det är kul och inspirerande att börja jobba här i Falun, samtidigt som det känns att man kan landa efter närmare 20 år på resande fot, säger han.

Enligt honom är det mycket som är sig likt mellan de två Hemköpsbutikerna men att det även finns stora skillnader.

– Det är en helt annan arena, i Hedemora var det fler storhandlare och här är det andra kunder som handlar oftare och mindre, det blir snabba puckar, säger han.

Wilhelm Berg von Linde har arbetat en längre tid på flera olika Willys som butikschef, senast i Sundbyberg men har nu flyttat vidare inom Axfoodkoncernen till Hemköp

– Det känns jättekul och spännande att börja på det nya jobbet på Hemköp, säger han till Fri Köpenskap och tillägger till att det finns flera olika orsaker till varför han kände att det var dags att röra på sig.

– Framförallt vill jag jobba ännu mer med mat än tidigare, säger han.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079