23948sdkhjf

Hon är ny press- och pr-ansvarig på Lidl

Pr-konsult stärker kedjans kommunikationsavdelning.

Lidl har rekryterat Petra Whitehead som ny press- och pr-ansvarig för verksamheten i Sverige. Hon har många års erfarenhet som pr-konsult och kommunikationsrådgivare bakom sig.

Petra Whitehead har arbetat med strategisk pr och kommunikation i 16 år med stort fokus på livsmedelsbranschen. De senaste tio åren som frilans med den egna byrån Whitehead PR, som grundare och delägare av pr-byrån Oakriver och som teamchef på H&K Strategies. På kundsidan har hon haft rollen som presschef på KF Fastigheter och som kommunikatör och pressansvarig på bland annat Coop Sverige.
– Lidl är på många sätt ett drömvarumärke för mig och ett företag där i princip alla de frågor som jag brinner för finns samlade under ett tak; mat och dryck, hållbarhet, handel, fastigheter, kvalitet och samhällsfrågor, säger hon i ett pressmeddelande.
– Petra kommer ha en nyckelroll i vårt nya kommunikationsteam. Hennes breda erfarenhet från olika branscher på både konsult- och kundsidan är mycket värdefull för Lidl, säger Bella Goldman, marknads- och kommunikationsdirektör på Lidl Sverige.
Petra tillträdde tjänsten den 1 mars.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11