23948sdkhjf

Måltidslösningarnas Mecka i Linköping

Ny handlare öppnar butik som storsatsar på färskt och tillagat.

I centrala Linköping öppnar nu på onsdagen Ica Supermarket Storgatan upp portarna till en helt ny butik. Ny handlare i butiken är Mikael Oskarsson som de senaste tio åren jobbat som butikschef på Ica Kvantum Åkrahallen i Sala.

Den nya butikens signum kommer att vara måltidslösningar.

– Vi gör en ordentlig satsning på måltidslösningar och ett otroligt sortiment av färskvaror för både frukost, lunch och middag. Dels från våra leverantörer men vi har också en egen ”mackbar”, pizza och mycket egenlagad mat, säger Mikael Oskarsson till Fri Köpenskap.

– Det blir också enkelt för kunderna som behöver något att äta då vi har ett kort kundvarv, man går in och väljer sin lunch till exempel och betalar i en snabbkassa och går.

Ica Supermarket etablerar sig mitt i centrala Linköping, och det saknas inte konkurrens.

– Konkurrensen är bra, det finns ett Netto och tre Hemköp så det kommer så klart att bli tufft men dagligvarukunden finns här inne i stan. Men vi kommer in med vårt starka varumärke och vår butik är så pass bra att vi fixar vår del, säger Mikael Oskarsson.

Hur känns det att flytta till Linköping efter att ha jobbat i Sala så länge?

– Det ska bli kul, jag är tacksam för att bli handlare här och eftersom äldsta dottern ska börja studera här så passar det hela familjen bra.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094