23948sdkhjf

De blev årets Convenience-butik

Härnösandsbutik känd för sina semlor vann pris.

Det blev familjen Engström; mor samt döttrarna, Kristina, Angelica och Sophie, innehavare av Gulf i Härnösand som vann utmärkelsen Årets Convenience-butik på årets Convenience Retail Awards.

Priset som delades ut på Axfood Närlivs Servicehandelsdagar i Göteborg av branschorganisationen Convenience Stores Sweden gick till butiken för deras satsningar på måltidslösningar, från en gammal bilverkstad på väg mot ett supermodernt restaurangkök. Butiken har även gjort sig kända för sina semlor, under fettisdagen sålde de hela 6 711 semlor och totalt 40 000 semlor på fyra månader.

– Vi älskar att jobba har alltid varandra att bolla idéer med. Dessutom har vi underbara kunder som hela tiden peppar oss att hitta på nya lösningar. Att vi de senaste åren fått uppmärksamhet i branschen för vår semmelförsäljning och våra utbyggnadsplaner, har också taggat oss, säger Kristina, Angelica och Sophie Engström i en kommentar.

Totalt 19 rörelser anmäldes varav blev tre blev nominerade, priset är att få följa med på den studieresa som Convenience Stores Sweden arrangerar nästa år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11