23948sdkhjf

Han har årets favoritbutik

Butiken vann före detta Handlar'n-pris.

Murugesu Kandasamy och hans Handlar´n Skotten i Nynäshamn, söder om Stockholm, fick priset områdets favoritbutik 2018, det som förut kallades Handlar'n-priset på Servicehandelsdagarna i Göteborg

– Jättekul, jättekul. Det här betyder mycket för mig. Jag satsar hårt för att göra mina kunder nöjda. Jag försöker göra butiken bättre för varje år. I år byter jag ut hyllor, nästa år är det dags för kyldiskarna, säger Murugesu Kandasamy i ett pressmeddelande.

Priset som vanns i konkurrens med cirka 200 andra Handlar'n-butiker var ett diplom och en prischeck på 15 000.

Fler priser delades även ut, däribland Årets EMV-händelse som togs hem av Handlar´n Käringön, utanför Göteborg och priset för Årets Initiativ gick till Handlar´n Lina och Evas Lanthandel i Killhult utanför Hörby.

Även priset för Årets Fria Servicehandlare 2018 delades ut och gick till Torö Lanthandel & Bageri i Nynäshamn, medan Candy People blev Årets Leverantör.

Så löd juryns motivering för Årets Favoritbutik:

”En handlare som arbetar aktivt, strukturerat, har väl frontade hyllor och alltid aktuella kampanjer. Butiken har den bästa försäljningsökningen, ambitionen och en aktiv strävan att bli områdets favoritbutik med ordning & reda och hög servicegrad till kund”.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094