23948sdkhjf

Saltå och Pyramidbageriet startar samarbete

De båda företagen gör knäckebröd tillsammans – sparkar igång samarbetet med två sorter.
Saltå kvarn i Järna bidrar med ekologiskt fullkornsmjöl av råg och dinkel – Pyramidbageriet i Dala-Järna bakar och gräddar knäckebrödet i vedeldad ugn.

Så ser det nya samarbetet mellan företagen ut, som till en början resulterar i två sorters knäckebröd som säljs under Saltå kvarns varumärke.

– Det här är ett samarbete av det slag som vi söker med våra leverantörer. Vi har tagit avstamp i gemensamma värderingar kring råvaror och med hjälp av det gedigna hantverkskunnande som finns på Pyramidbageriet har vi fått fram två sorters knäckebröd som lyfter fram vårt mjöl på bästa sätt, säger Sara Herza, kategorichef på Saltå kvarn.

De båda sorterna – ett rågknäcke och ett dinkelknäcke – går in hos Coop, Ica och i Saltå kvarns egna butik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063