23948sdkhjf

Coop till Trelleborg

Kedjan satsar stort i söder.

Coop har länge sökt efter möjlighet att bygga en ny butik i Trelleborg och nu står det klart att nästa höst kommer en ny Stora Coop stå färdig i staden.

– Vi är väldigt glada att äntligen få komma ut till kunderna i ett litet större format nu. Vi har alldeles för länge haft en allt för låg marknadsandel i Trelleborg, säger Martin Runquist, försäljning- och driftschef för marknadsområde Syd på Coop Butiker och Stormarknader till Fri Köpenskap.

Butiken kommer att ligga på cirka 2 600 kvadratmeter i försäljningsyta och kommer att ligga bredvid infarten där Hedvägen möter Västra Ringvägen och ska bland annat rikta in sig på alla de kunder som jobbarpendlar till Malmö.

Samtidigt kommer den nuvarande Konsumbutiken i Trelleborg på Klöverupsvägen att rustas upp och anpassas till Coops nya koncept och gå under namnet Coop. Frukt- och gröntavdelningen kommer att få större plats och brödet kommer få en ny plats i butiken, även självscanningskassor kommer att installeras.

– Det blir många nyheter i butiken, där vi framförallt vill göra det enklare och mer inspirerande att handla för alla våra kunder, säger Jimmy Wiborn, butikschef Coop Högalid i en komentar.

Markarbetet för Stora Coop inleddes för en månad sedan och om allt går som tänkt så kommer butiken stå färdig i september 2019.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125