23948sdkhjf

Han blir Lidls nya fastighetsdirektör

Efterträder Sverigechefen Johan Augustsson.

Det blir Thomas Brattlöw som tar över posten som fastighetsdirektör för Lidl Sverige. Han har jobbat hos kedjan i hela tolv år i olika roller och ar sedan 2016 arbetat som fastighetschef för Stockholmsregionen.

Nu ska han leda Lidls expansion i vårt avlånga land, där man i dag har över 170 butiker och bara under det senaste året teckant avtal om 29 nya etableringar, samt öppnat nya butiker i Kungsängen, Flemingsberg, Uppsala och Motala. 

Målet är tydligt: 200 butiker till och med 2020 – även om det bara är ett delmål på vägen mot slutmålet 300 butiker.

Lidl har en tydlig plan att växa i Sverige och fler butiker är en förutsättning för att den planen ska lyckas. Mitt uppdrag är tydligt; göra det lättare för fler svenskar att handla på Lidl genom att öppna fler butiker, vi ska finnas där människor bor eller rör sig. Vi är inte bundna av att bygga egna butiker utan letar efter fastigheter såväl utanför stadskärnorna samt lokaler i mer centrala delar av våra städer att hyra, säger Thomas Brattlöw.

Det känns tryggt och bra att lämna över ansvaret till Thomas som varit en nyckelspelare i vår expansionsstrategi. Jag känner mig säker på att vi kommer uppnå våra högt satta mål vad gäller både antal butiker och att vara branschledande inom hållbar utveckling, säger Johan Augustsson, Sverigechef på Lidl.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094