23948sdkhjf

Reitans rockad – hon blir ny vd i Sverige

Hon tar över posten som vd och landschef för Reitan Convenience Sweden. Nuvarande vd stannar i servicehandelskoncernen men får nytt uppdrag.

Mariette Kristensson blir vd och landschef för Reitan Convenience Sweden. En liknande roll som under de senaste sex åren haft som vd för Reitan Convenience i Norge. Dessförinnan arbetade hon som marknadschef för Pressbyrån i 5 år. Hon tillträder i oktober.

Nuvarande vd Magnus Carlsson lämnar posten efter 10 år blir affärsutvecklingsdirektör inom Reitan Convenience i Norge.

- Jag är mycket nöjd med att Mariette har accepterat utmaningen och nu tar över stafettpinnen från Magnus Carlsson. Efter 10 framgångsrika år som VD i Sverige stärker vi nu resurserna och ger Magnus ansvaret för affärsutveckling. Magnus kommer fortsatt vara baserad i Stockholm och rapporterar till mig, säger Johannes Sangnes, vd och ansvarig för affärsområdet Convenience inom Reitangruppen i en kommentar.

I Norge blir Kenneth C.Olsen ny vd och landschef för Reitan Convenience och tillträder 1 september. Även han rekryteras internt och har under flera år verkat som regionchef för 7-Eleven och suttit i servicehandelskoncernens ledningsgrupp.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094