23948sdkhjf

Byter från Handlarn till Tempo

Butiken i Venjan byggs om för nya konceptet.

Den tidigare Handlarn-butiken i Venjan, Mora byggs om och blir en Tempo-butik i stället. Arbetet pågår just nu för fullt med att byta all inredning och så klart skyltar på fasaden.

Jag ser väldigt mycket fram emot att gå komma in i Tempo-familjen och driva en Tempobutik här i Venjan. Vi har redan börjat succesivt att ändra skyltning och inredning i butiken. Under maj började vi inne i butiken och till sensommaren/hösten kommer de nya fasadskyltarna. Under vecka 27 börjar vi även med Tempos DR-blad. Väldigt roligt, säger en glad Joel Zackrisson, handlare på Tempo Venjan.

Konceptbytet bottnar i upplevelsen att orden behöver en livsmedelsbutik med ett bredare sortiment.

Jag har märkt att orten behöver en fullgod livsmedelsbutik med bredare sortiment och därför kändes det naturligt att gå över till Tempo. Jag ser att butiken kan utvecklas än mer och detta blir första steget framåt i den utvecklingen. Vi har haft en väldigt bra försäljningsutveckling och jag ser en stark försäljningsutvecklings potential i läget framåt

Man har utöver tidigare nämnda förändringar även byggt om entrén till butiken, ökat säljytan med 30 kvm och fått en heltäckande paketutlämning med Postnord, DHL och Schenker på plats.
Vi har inför byte av koncept även byggt om i butiken så vi kan få in ett bredare sortiment som Tempo erbjuder samt fler lokalproducerade varor från trakten, vilket uppskattas av kunderna. Jag hör redan så många positiva kommentarer från mina kunder. Det här kommer bli toppen, säger Joel Zackrisson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08