23948sdkhjf

Coop Extra blir Coop i Degerfors

Nya detaljplanen får kedjan att ta nya grepp.

Coop Extra i Degerfors ställer om till profilen Coop. Detta efter Degerfors kommuns beslut att detaljplanen tillåter en ny infartsväg och fler parkeringsplatser på Medborgarplatsen.

Vi tror på handeln i centrala Degerfors. Vi kommer att kunna ta nya grepp i Degerfors totala handel med nya Coop i centrum som väl kompletterar vår lågprisprofil Pekås på Nya Brogatan, säger Coop Värmlands vd Tomas Sjölander.

När omställningen påbörjas bestäms i samband med de planeringsarbeten som inleds inom kort.

Coop Värmland har sedan tidigare ställt om flera butiker till Stora Coop, Coop eller Lilla Coop på olika platser i Värmland.
Hittills har vi i år har vi ställt om åtta butiker där samtliga varit lyckosamma och tagits emot väl av våra kunder. Vi är därför övertygade om att satsningen på Coop i centrala Degerfors är det rätta för oss, våra medlemmar och för Degerfors centrumhandel menar Tomas Sjölander

Butikschefen på Coop Extra Degerfors, Sven-Eric Ericsson jublar över de nya besluten.
Detta är vad som behövs för att handeln i Degerfors centrum inte ska dö ut helt och hållet. Att fortsätta som det är nu hade på sikt varit helt ohållbart, men nu ser vi äntligen en ljusning, avslutar Sven-Eric Ericsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.548