23948sdkhjf

Instabox satsar stort

Utlämningsskåpen når snart halva Sverige.

Instabox är företaget som erbjuder en rad företag att få sina varor levererade till särskilda skåp placerade i olika butiker.

Nu till hösten expanderar Instabox ytterligare med 80 nya skåp som framförallt kommer att placeras ut i september och oktober. Skåpen kommer då till folkrika områden som Helsingborg, Malmö, Lund, Jönköping, Norrköping, Linköping, Enköping, Halmstad, Trollhättan och Varberg. Totalt kommer närmare fem miljoner svenskar att ha tillgång till Instabox skåp.

Företaget har idag ett 20-tal skåp i Göteborg och Borås och nästan hundraskåp i Stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna.

Instabox som framförallt sköter sina egna leveranser har fram tills nu haft hubbar i Stockholm och Göteborg kommer nu även att öppna en hub i Helsingborg och en i Mantorp i Östergötland.

Till Dagens Handel säger Alexis Priftis, vd för Instabox att de hela tiden söker efter nya lägespartners som har lägen nära kollektivtrafik och i viss mån vid större bilvägar samt välbesökta platser centralt i större eller mindre tätorter, till exempel gallerior, köpcentrum och större livsmedelsbutiker. Redan idag har Instabox centralavtal med Ica och Coop.

Bland de partners Instabox samarbetar med idag ingår bland annat Lyko, Aptoea, Apotek Hjärtat och Matsmart.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063