23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Lanthandel del i ny restaurangsatsning

Namnkunniga kockar slår sina påsar ihop och öppnar kombinerad restaurang och lanthandel i nytt bostadskvarter i Sundbyberg.

Välkända kockarna och krögarna Tareq Taylor och Paul Svensson öppnar kombinerad restaurang och lanthandel i nya stadsdelen Fabriksparken i centrala Sundbyberg utanför Stockholm. Restaurangen, som öppnar i september 2019, ska ha plats för ett sextiotal sittande gäster och i lanthandeln ska lokala råvaror säljas.

– Vi kommer att servera bra mat gjord på bra råvaror, och alla delar av dem. Vi jobbar båda mycket med att minska svinnet och spillet i matbranschen, och här kommer vi att servera hälsosamma, ekologiska maträtter samt ett noga valt utbud av lokala kvalitetsråvaror, säger Paul Svensson i en kommentar.

Kocken och krögaren Tareq Taylor är även delaktig i utformningen av Fabriksparkens bostäder och karaktär.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.133