23948sdkhjf

Stolta finalister

Dagligvarugalans finalister passar på att visa upp sig.

Temperaturen stiger inför årets stora fest i dagligvarubranschen; Dagligvarugalan.

Det 60-tal finalister som har utsetts passar på att marknadsföra sig med lite extra stolthet inför avgörandet i Stockholms stadshus.

Den 20 september utses vinnarna i de 20 olika kategorierna. Finalisterna har presenterats. Det går att läsa mer om dem på Dagligvarugalans webbsida.

Finalisterna själva, sponsorerna av varje enskilt pris och andra passar naturligtvis på att på olika sätt berätta om den utmärkelse det innebär att vara nominerad som finalist. Det uppmärksammas i lokal- och branschmedier och inte minst i sociala medier.

Några finalister går ut med egna pressmeddelanden liksom några av sponsorerna. Lokaltidningar och lokala sajter som Nyheter24 snappar upp finalister på den egna orten. Att Ica Maxi Kalmar, som vunnit Årets Djupfrystavdelning två år i rad, i år är nominerade som finalist i Årets Dryckesbutik, uppmärksammas av lokala medier.

Svenskt köttt, sponsor, presenterar finalisterna i Årets kött- och charkuteriavdelning på sin webbplats, Odlarna, som är partner för priset till Årets Frukt- och Gröntavdelning presenterar finalisterna i ett pressmeddelande.

Ica Maxi Nacka, som är nominerade till Årets Butik, passar naturligtvis på att skryta lite om det på sin facebooksida. ”Vi är otroligt STOLTA & GLADA för att vi nominerats till Årets Butik på Dagligvarugalan 20 sep. Vi syns där!”, skriver de. Och det är bara ett av många exempel.

Se mer om eventet Artikeln är en del av vårt tema Dagligvarugalan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078