23948sdkhjf

Två nyöppningar på en vecka

Coop Värmland har nyinvigt för fullt.

Coop Värmlands ombyggnadsturné fortsätter då den 24:e, respektive 25:e omställda butiken invigdes under veckan. Nu var det Coop City i centrala Karlstad och Coop Sysslebäck i norra Värmland.

Butiken i Sysslebäck har renodlat sortimentet med fler färskvaror och mer lokalt producerad mat samt byggt namn till endast Coop.

– Vår butik är den naturliga mötesplatsen i Sysslebäck, säger tfo. butikschef Christina Olsson i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Förutom att vi fyller en stor social funktion ger vi också bygden värdefull service som ombud för Svenska Spel, Systembolaget och PostNord. Omställningen kommer också ge oss förutsättningar att bli ännu vassare på maten.

Dagen efter nyinvigdes även Konsum City - nu under det nya namnet Coop City. Butiken är nu bland annat utrustad med en helt ny delikatessavdelning, en ny köks- och restaurangavdelning samt ett utökat butiksbageri. Butiken har även utrustats med helt ny frysutrustning.

– Nu har vi förutsättningarna att fortsätta vidareutveckla vår tydliga profil som en matbutik som kan erbjuda det lilla extra i salladsbaren, delikatessen, fiskdisken, bröd- och kondisdisken och inte minst genom vårt breda sortiment av färdigmat, Fair-Trade, ekologiskt, lokalproducerat och frukt- och grönt säger butikschef Tomas Röhr.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11