23948sdkhjf

4 200 kvadratmeter City Gross

Ett år sedan sist. I dag gör nya City Gross premiär.

Det var ungefär ett år sedan City Gross i Kristianstad öppnade. I dag slår nästa butik upp portarna. Butiken i Trollhättan har en säljyta på 4 200 kvadratmeter.

Som biträdande butikschef var jag med och öppnade upp City Gross i Uddevalla. Det var en mäktig känsla. Att få ansvaret att ta hand om den här stora och fina butiken är en dröm som går i uppfyllelse, säger butikschefen Daniel Hedevåg till Fri Köpenskap.

Och läget vid handelsplatsen Överby är minst sagt spännande. Omkring 100 butiker och jättar som Elgiganten, Biltema, Mekonomen, Ö&B och Jysk håller alla till där. På dagligvarufronten finns både en Ica Maxi och Stora Coop att slåss med.

Det är ett storhandelsområde så det kommer att vara mycket trafik under fredag och lördag. Med stort fokus på färskvaror och våra starka positioner inom butiksstyckat kött och fisk tror jag att vi är väl rustade, säger Daniel Hedevåg.

Bageri, delikatess och måltidslösningar är andra områden som kommer att få mycket fokus. 58 medarbetare är anställda för uppgiften.

Det är ett stort upptagningsområde, gott om parkeringsplatser och dessutom ganska stora villaområden. Vi kommer att försöka få till kombinationen mellan schyssta priser och en fin saluhallskänsla.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.129