23948sdkhjf

Butiken satsar på expressbeställning

Bland de första med beställningar inom två timmar.

Ica Nära Tjällmo är en av de första butikerna i Sverige med att erbjuda sina kunder expressbeställningar. Beställningar som görs innan klockan 16 kan hämtas upp i butik, eller skickas ut inom två timmar.

– Det här gör att vi kan serva kundernas olika behov. Express är för den som har mycket att göra eller som glömt att handla. Vi vill så klart fortfarande att folk kommer in i butiken och handlar men det här är ett bra komplement till det totala service-utbudet, säger Pär Sellin, handlare på Ica Nära Tjällmo till Fri Köpenskap.

Expressbeställningarna påbörjades under oktober och det har flutit på bra enligt Pär Sellin.

– Än så länge har vi ganska små volymer så det är inte särskilt stressigt för oss, säger han.

Ica Nära Tjällmo är snabba på att plocka upp nyheter och var även tidigt ute med de mer traditionella onlinebeställningarna och Pär Sellin tror att det bara kommer att bli mer i online framtiden.

– Jag driver en liten butik och det tar lite tid innan saker tar fart men online kommer att öka även här. Längre fram kommer det nog handla om beställningar i realtid, det plingar till i mobilen och då plockar man ihop en order. Ska man vara riktigt ärlig så är två timmar rätt mycket tid det med, säger han

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078