23948sdkhjf

Hon är landets bästa kassörska

Willys-kassörska vann i stor tävling.

Caroline Willnäs på Willys i Söderköping har röstats fram som Sveriges bästa kassörska av Hemmets Journals läsare i tidningens tävling ”Hemmets Journals stora pris”.

– Det känns helt fantastiskt att bli utnämnd till årets kassörska, tänk att kunna säga det! Säger den glada vinnaren till Fri Köpenskap.

Vad krävs för att man ska bli årets kassörska?

– Jag är glad och väldigt positivt och lyssnar på kunderna, och sen har jag alltid några minuter över att prata med dem som inte har bråttom hem eller kanske inte har något som väntar på dem där hemma, säger Caroline Willnäs.

Priset som delats ut i nio år uppmärksammar yrkesgrupper som sällan får uppmärksamhet, tidigare har bland annat brevbärare, busschaufförer och undersköterskor korats, och nu var det dags för kassörerna. Totalt 230 kassörer nominerades varav en jury till slut valde ut 5 slutgiltiga kandidater som Hemmets Journals läsare fick rösta på. Caroline Willnäs vann där en klar seger med cirka 1000 röster.

Priset på 50 000 kronor delades ut medelst en symbolisk jättecheck i butiken i närvaro av kunder och medarbetare. Caroline Willnäs är väldigt klar över vad hon ska använda sina prispengar till.

– Vi ska åka på utlandsresa, mina pojkar har ännu inte varit utomlands så det har vi verkligen sett fram emot, säger hon.

Vart ska ni resa?

– Vi har inte vågat titta på det ännu, det känns fortfarande lite overkligt.

Vad säger kunderna och medarbetarna?

– De är överlyckliga, jag har gått många kramar och glada tillrop. Även kollegorna är glada för min skull och sen har jag ju lovat dom en fest om jag skulle vinna, säger Caroline Willnäs.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156