23948sdkhjf

Ica ska prisa entrepenörer

Två priser på 100 000 ska delas ut.

Förra året delade Ica ut sitt nya entrepenörspris till två värdiga vinnare och nu är det dags igen. Två vinnare ska koras, dels genom en öppen nomineringsprocess på Icagruppens hemsida samt av en namnkunnig jury där bland annat Prins Daniel ingår.

Förra årets kategori Årets lokala hjälte ska delas ut igen men nytt för i år är kategorin Årets hälsoentreprenör. Vinnarna i båda kategorierna tilldelas båda varsitt stipendium på 100 000 kronor.

– Vi delar ut priset i Ica-handlarnas anda. Icas grund är lokala entreprenörer som driver cirka 1300 Ica-butiker runt om i Sverige. De har alla ett starkt engagemang för sitt närområde där de verkar och därför är entreprenörskap viktigt för hela Ica. Årets entreprenörspris kommer gå till två personer som jobbar i samma anda, till dem som vill förändra Sverige till det bättre, säger Per Strömberg, vd Icagruppen i ett pressmeddelande.

Priset kommer att delas ut den 9 april i Stockholm och just nu är det fritt fram för vem som helst att nominera en entrepenör.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125