23948sdkhjf

Han är ny it-chef på Bergendahls

| Av Pontus Nyman | Tipsa redaktionen

Magnus Adler ska fokusera på bolagets digitalisering.

Bergendahls Food växlar upp farten inom digitaliseringsresan och anställer Magnus Adler som ny it-chef.

Läs också: GDL vann Bergendahls upphandling

 Det känns väldigt roligt att få den här chansen och vara med att forma företagets framtid. It har en viktig roll i att hitta nya sätt att skapa kundvärde och hitta nya affärsmöjligheter, säger han till Fri Köpenskap.

Ledarskapsfrågor, medarbetarstrategi och nya affärssätt blir några av hans viktigaste prioriteringar.

För mig är dessa frågor avgörande för att vi ska bli långsiktigt framgångsrika som företag. Det är något vi behöver lyckas med för att vara fortsatt attraktiva hos både kunder och medarbetare.

Magnus Adler har flerårig erfarenhet från detaljhandeln och har, förutom i Sverige, arbetat internationellt i bland annat Kina och Australien som affärskonsult.

Arbete med att utveckla vår e-handel och andra digitala tjänster kommer att ligga högt på agendan. Vi har också behov av att öka lärandet i organisationen för att möta det ökande förändringstrycket. Både jag och mina kollegor ser fram emot att ta oss an dessa utmaningar tillsammans.

Vad blir de största utmaningarna för dig?

Min ambition är att skapa ett arbetsklimat som främjar nyfikenhet och innovation. Vi behöver agera och våga prova nya saker på ett annat sätt än vi gjort tidigare. Då behövs det ett ledarskap som motiverar och inspererar.

Håll dig uppdaterad med Fri Köpenskap
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Syskontrio säljer Ica Kvantum

Coop testar pop up-butik: ”Som en minimarket”

Bergendahls skapar ny grossist för utländsk mat – stärker Matrebellerna

Engångsgrillarna försvinner ur sortimenten

Duni vinner på prishöjningar

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut en gång om dagen.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Efter tio år - nu säljer han Ica-butiken

Arkiv

Efter knivattacken på Maxi – Arbetsmiljöverket kräver åtgärder

Listan: Så ser kedjornas emv-andelar ut

Siffrorna: Fairtrade ökar kraftigt

Convenience fortsätter växa

Coop-fusionen får ytterligare kritik: Förre vd:n uppmanar att rösta nej

Påskens vinnare och förlorare: ”Grillat sköt i höjden”

GDL vann Bergendahls upphandling

På nytt jobb
Orkla med ny kommunikationsdirektör

Ica-butik fick nazistflagga hissad på påskafton

Axfoods lager – nu spårbarhetscertifierade

Nu släpps nytt Hemköpskoncept – måltidsrummet: ”Uppgradering av Hemköp City”

Hemköp Mall of Scandinavia i Solna norr om Stockholm blir testbutik.

Ica-butik har brunnit ned

Han får fängelse för hästköttsskandalen

Ett år efter branden – nu öppnar Icabutiken igen

Plus

Chefsintervjun
"Enorm potential med havren som råvara"

Mats Liedholm vd på Fazer Sverige berättar i Chefsintervjun om hur anrika företag blir innovativa och om hur fler borde testa att jobba på Ica.

6

Unik undersökning: Willys billigast, Hemköp och Nära dyrast

En småbarnsfamilj kan spara 15 000 kronor per år beroende på val av butik.

Anammas kunder slussas till Coop

Plus

Mötet
Utmaning: "Alla ska dra åt samma håll"

Varje dag äter vi svenskar cirka sex miljoner ägg, ett halvt ägg per person och dag. Astrid Lovén Persson jobbar för att den siffran ska öka. "Ett ägg per dag tycker jag man kan äta."

1

Chefen har ordet
Dags för branschen att våga stå upp

Debatt
Finns delikatesser bara i Sydeuropa?

Köttföretag får böta efter sågolycka

Fler butiker börjar med komposterbara påsar

Slakteri skållade levande kycklingar

Axfood fortsätter köra med Circle K

Krönika
Därför ökar mobilerna försäljningen i butik

"Den lille" Brugsen försvinner i Danmark

Butikerna hyllar vårbudgeten

Plus

Non food kryper närmare maten

Hyvlade timmar i Norrköping återställda

Slopar buräggen i emv

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.233