23948sdkhjf

Han är ny it-chef på Bergendahls

Magnus Adler ska fokusera på bolagets digitalisering.

Bergendahls Food växlar upp farten inom digitaliseringsresan och anställer Magnus Adler som ny it-chef.

 Det känns väldigt roligt att få den här chansen och vara med att forma företagets framtid. It har en viktig roll i att hitta nya sätt att skapa kundvärde och hitta nya affärsmöjligheter, säger han till Fri Köpenskap.

Ledarskapsfrågor, medarbetarstrategi och nya affärssätt blir några av hans viktigaste prioriteringar.

För mig är dessa frågor avgörande för att vi ska bli långsiktigt framgångsrika som företag. Det är något vi behöver lyckas med för att vara fortsatt attraktiva hos både kunder och medarbetare.

Magnus Adler har flerårig erfarenhet från detaljhandeln och har, förutom i Sverige, arbetat internationellt i bland annat Kina och Australien som affärskonsult.

Arbete med att utveckla vår e-handel och andra digitala tjänster kommer att ligga högt på agendan. Vi har också behov av att öka lärandet i organisationen för att möta det ökande förändringstrycket. Både jag och mina kollegor ser fram emot att ta oss an dessa utmaningar tillsammans.

Vad blir de största utmaningarna för dig?

Min ambition är att skapa ett arbetsklimat som främjar nyfikenhet och innovation. Vi behöver agera och våga prova nya saker på ett annat sätt än vi gjort tidigare. Då behövs det ett ledarskap som motiverar och inspererar.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094