23948sdkhjf

Ny regionchef på City Gross

Hon tar över ansvaret för södra Sverige.

Petra Erps tillträder i dag den 7 januari rollen som regionchef för City Gross i Södra Sverige. Som en av tre regionchefer kommer hon nu att ansvara för 14 av 44 butiker.

– Det känns jätteroligt och utmanande. Jag är mycket stolt och tacksam för att jag fått det här förtroendet, säger hon till Fri Köpenskap.

Hon har en 24:årig karriär inom Bergendahls bakom sig. Hon började på City Gross i Hyllinge 1996 och fortsatte vidare till City Gross Mantorp 1999. Därefter blev det arbete som butikschef i Helsingborgsbutikerna Ättekulla och nu senast Berga. Färskvaror har alltid varit en styrka.

– Det har följt med mig hela vägen och jag jobbade även en sväng som central färskvarucoach på Bergendahls, berättar hon.

Nu följer en spännande tid med mycket att sätta sig in i.

– Mitt fokus blir att hjälpa butikerna och inte bara butikscheferna. Jag ska försöka coacha dem på rätt väg och hjälpa dem att nå de mål som satts upp.

Vissa butiker går kanonbra och i vissa behovsbutiker handlar det om att vända ett resultat. Vissa butikschefer är helt nya på posten medan andra har bytt från andra butiker.

– Det första steget blir att sätta mig in i allt genom att titta och lyssna på deras behov.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111