23948sdkhjf

Personal skadad efter väpnade rån

Minst tre butiker rånade av beväpnade gärningsmän.

En mindre Coop-butik i Tyresö rånades under onsdagsmorgonen av beväpnade gärningsmän. Samtliga i personalen chockades svårt och en ska ha skadats lindrigt. Gärningsmännen fick med sig ett mindre byte och lämnade platsen till fots. Det skriver NB Nyhetsbyrån.

Ett par timmar senare, klockan 10.02 fick polisen in ytterligare ett larm om rån mot en närbutik i Salem och 36 minuter senare var det dags på nytt. Vid den sista stöten drabbades en butik i Tullinge. I samtliga fall var två gärningsmän inne i butikerna.

Polisen kan i dagsläget inte svara på om det finns ett samband mellan rånen men vid 12.30-tiden meddelade de att två personer gripits, misstänkta för rånet i Tullinge.

Både iakttagelser och vittnesmål ledde till slut till att vi grep två personer som nu under eftermiddagen kommer att förhöras, säger Ola Österling på Polisen till Mitt i Stockholm.

Vid ungefär samma tidpunkt som rånet i Salem ska också en kvinna ha blivit besluten på sin väska, och de personer som följt efter hotats med ett pistolliknande föremål. 

De tre

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062