23948sdkhjf

Klara, färdiga – nominera!

Chefredaktör Mona Johansson sparkar med sin ledare igång juryarbetet för Dagligvarugalan 2019.

Juryarbetet har officiellt sparkat igång för Dagligvarugalan 2019. Pär Bygdeson och Livsmedelshandlarna stod som värd för en frukostträff för jurygrupperna. Fredrik Bjurhult, marknadsansvarig hos Ica Maxi Nacka, fanns på plats för att berätta om hur Årets butik på olika sätt firat och uppmärksammat utmärkelsen under de månader som gått sedan segervrålen i Stockholm stadshus.

”Personalen växte en halvmeter efter galan”, sa Bjurhult halvt på skämt, halvt på allvar. Det betyder att syftet är nått. Dagligvarugalan är till just för att hylla och höja upp alla vardagshjältar som sliter i det tysta. Tack vare Fri Köpenskaps oberoende ställning blir det en trovärdig prisgala som lyfter hela den samhällsviktiga branschens status. 

På tidningen pågår arbetet med att hitta de skickligaste och mest innovativa och framåtdrivande aktörerna i branschen året runt – det är en stor del av vad det redaktionella jobbet går ut på – men det är alltså nu som den officiella nomineringsperioden startar. Vi hoppas på många och kvalificerade kandidater till de 17 kategorier och tre specialpriser som ingår i tävlingen.

Den 19 september blir det pompa och ståt i Blå hallen igen. Efter succén förra året ligger ribban väldigt högt inför årets gala, den elfte i ordningen. I utvärderingen efter jubileumstillställningen svarade hela 97,8 procent att galan motsvarade eller överträffade förväntningarna. Det är ett rekord som blir oerhört svårt att slå, men jag vet att våra duktiga projektledare kommer att göra allt för att lyckas.

Artikeln är en del av vårt tema Ledare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093