23948sdkhjf

De är landets bästa spelbutik

Icabutik vann ATG:s pris.

Varje år anordnas ATG Sales Awards för att kora den bästa spelbutiken och i år är det Ica Kvantum Lillänge i Östersund som vann priset i kategorin årets ATG-butik. Totalt delas pris ut i åtta kategorier, varav årets ATG-butik är det mest prestigefyllda.

I juryns motivering lyftes Ica Kvantum Lillänges stora fokus på sitt samhällsansvar och samarbeten med travsporten och det lokala föreningslivet samt ett engagemang i barn och ungdomars liv genom internationella välgörenhetsprojekt som går ut över det vanliga.

Halva insatsen från butikens andelsspel på populära spelformer, såsom V75 och V86, går till ett projekt i Nicaragua stödjer funktionsnedsatta barn.

– Vi vill vara mer än en spelbutik och vi märker att våra kunder uppskattar det vi gör, inte minst projektet i Nicaragua. För att ge våra besökare något extra samarbetar vi med det lokala hockeylaget som gör andelsspel för oss och vi har gjort lite olika aktiviteter med Östersundstravet, säger Daniel Berglin i en kommentar.

Bland de andra kategorierna var det ytterligare en butik som vann pris, nämligen City Gross i Norrköping som vann priset som Årets Sverigelottenbutik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094