23948sdkhjf

Coop öppnar ny butik

Coops nya butik får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen i nordvästra Landskrona. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.

Vi ser verkligen fram emot att nu börja planera butiken mer i detalj. Vi vill skapa en inspirerande matbutik med matglädje i fokus, säger Martin Runquist, försäljning- och driftchef Syd, Coop, i ett pressmeddelande.

Området, som nu är i full gång att byggas, förväntas omfatta cirka 1 100 nya bostäder, en idrottsplats, en skola och Coops nya butik. När butiken öppnar kommer även boende i Borstahusen få betydlig närmare till en fullstor livsmedelsbutik.

– Coop är efterlängtade i stadsdelen Norra Borstahusen som bara under förra året fick hundra nya bostäder precis vid havet. Det har länge funnits behov av en större matbutik i den här delen av Landskrona. Detta är ytterligare ett steg i vår satsning på att göra det enkelt för Landskronaborna att handla på hemmaplan, säger Torkild Strandberg (L), kommunstyrelsens ordförande i Landskrona stad.

Fastighetsägaren Mims Invest ser stora möjligheter för den nya butiken.

– Vi känner att Coops senaste koncept med många gröna värden och hög kvalité på produkterna, kommer fungera fint och vara välkommet på platsen, säger Mårten Mårtensson, vd.

Läs om Coops andra planerade etableringar här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125