23948sdkhjf

Klart för ny Lidl i dagligvarukluster – öppnar 2020

Lidl har sedan tidigare en butik på Gärdhemsvägen i Trollhättan. Nu går kedjan in och dubblar närvaron i staden. Det rör sig om en nyetablering på 1 300 kvadratmeter säljyta i det externa handelsområdet Överby.

– Fantastiskt roligt och ett mycket spännande läge. Vår nuvarande butik på Gärdhemsvägen går väldigt bra men den här kommer att täcka en helt annan del dit stora delar av handelsströmmarna går, säger Christoffer Wennergren, Fastighetschef Lidl Sverige till Fri Köpenskap.

Butiken kommer att ligga i etapp två av den östra delen vid handelsplatsen. Planerad öppning är satt till våren 2020. City Gross, Coop Forum och Ica Maxi ligger bara ett stenkast ifrån butiken.

– Vi ska nog se till att ruska om i grytan. Våra butiker fungerar väl i stora handelsområden eftersom prisvärdheten är hög och sortimentet unikt. Många varor hittar du bara i Lidl-butiker, säger Christoffer Wennergren.

Trollhättan kommun har i dag en befolkning på drygt 58 000 invånare och handelsdestinationen Överby besöks varje år av 7 miljoner människor.

Läs Fri Köpenskaps sammanställning av Lidls 37 planerade etableringar 2018-2023 här. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094