23948sdkhjf

Syskontrio säljer Ica Kvantum

Familjeföretaget upphör efter 49 år.

Syskonen Staffan Andersson, Eva Nilsson, och Marie Lasson har tillsammans drivit Ica Kvantum i Åhus i flera år, men de har nu bestämt sig för att sälja butiken, det skriver Kristianstadsbladet.

Butiken togs ursprungligen över av syskonens föräldrar Oscar och Siv Andersson för 49 år sedan som då döpte butiken till Hanöhallen, sedermera Ica Kvantum.

– Vi tre syskon har drivit det här i 30 år så det är så klart ett livsverk som man nu ska lämna. Det har varit ett otroligt tufft och känslosamt beslut, säger Staffan Andersson till Kristianstadsbladet.

Syskonen övervägde först att överlåta familjen inom familjen men eftersom de drivit den tillsammans skulle det kännas konstigt om bara en av dem körde vidare, varpå de nu väljer att sälja butiken till Ica centralt.

Den 1 september är det tänkt att allt ska vara klart och är det datum då syskonen planerar att lämna över verksamheten.

– Jag kommer att sakna vår fantastiska personal. Utan dem hade vi aldrig kunnat göra den här resan. Även våra fantastiska kunder kommer jag att sakna. Vi har många stamkunder som varit med under många år som ger en positiv energi, säger Staffan Andersson till tidningen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079