23948sdkhjf

Butiksduon blir till en – chef lämnar City Gross

I två års tid har Richard Bengtsson jobbat som butikschef på City Gross i Kristianstad men nu slutar han både på City Gross och Bergendahls. Men vad han ska gör härnäst är ännu inte klart.

– Jag kommer att koncentrera mig på de bolag jag har nu. Jag är inblandad på C4 Shoppingområdet och har fastigheter som jag måste ta hand om. Sedan väntar nya äventyr, men jag kan inte säga något om det ännu, säger Richard Bengtsson till Kristianstadsbladet.

Richard Bengtsson var tidigare butikschef för Ica Maxi i Kristianstad men har ända sedan 2005 när han och några kollegor köpte området som blev C4 Shopping närt drömmar om att bygga en stormarknad på området.

Detta ledde till att han ingick avtal med City Gross 2017 om att etablera och sätt upp butiken på platsen. Tanken var alltså redan från början att Richard Bengtsson skulle sluta efter avslutat arbete, vilket innebar att City Gross redan direkt anställde två butikschefer, den ena med inriktning på drift och den andre på marknad.

Den 1 maj tar då andre butikschef Roger Kristiansson över som butikschef och Richard Bengtssons sista dag blir den 30 april.

– Det känns roligt att lämna över butiken med den framgång den har haft och det känns jätteskönt att lämna den till Roger som varit med från starten, säger Richard Bengtsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078