23948sdkhjf

Willys tar över Coop-butik

Coop Baronen i Örebro tas över av Willys från den 12 augusti. Butikens säljyta ligger på 2 200 kvadratmeter.

Vi har inte nått upp till de uppsatta målen och i slutänden har vi kommit till den punkt då det inte går längre, säger Tarik Belqaid, pressansvarig på Coop Sverige till Fri Köpenskap.

Personalen informerades under dagen. Willys tar över Coops hyresavtal, inventarier och butikens omkring 30 tillsvidareanställda erbjuds tjänster i den nya butiken.

Både Coop och personalen har lagt ned ett gediget arbete för att vända utvecklingen men det har inte lyckas och då känns det schysst mot personalen att vi kunde komma fram till den här lösningen, konstaterar Tarik Belqaid.

Efter övertagandet i augusti går butiken in i en större ombyggnation för att anpassas till Willys-konceptet. Butiken beräknas öppna under nya skyltar i höst och blir Willys fjärde butik i Örebro. Därutöver finns också två Willys Hemma.

Vi har tittat på att utöka i Örebro och den här butiken kommer att täcka ett nytt område för oss, vi går nu in i arbetet med att söka en ny butikschef, säger Johanna Eurén, pressansvarig på Willys till Fri Köpenskap.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125