23948sdkhjf

Det här är årets pantbutiker

Under februari har Pantamera samlat in nomineringar från allmänheten för att kunna utse landets bäst pantbutiker. Av cirka 80 nominerade butiker i hela landet har nu fem vinnare utsetts. Hela fyra av de fem vinnarna är Ica-butiker, varav en av dem är Ica Supermarket Norrköp som vann priset som "Årets smidigaste" pantbutik.

– Ica Norrköps pantstation är mycket uppskattad och smidig att ta sig till då den ligger i en egen byggnad intill parkeringen. Dessutom finns källsorteringskärl på utsidan vilket gör att kunderna kan passa på att återvinna det mesta från sitt hushåll på ett och samma ställe. Landets smidigaste pantbutik helt enkelt, säger Lil Berger, marknadsförare på Pantamera/Returpack till Norrtelje Tidning.

Ica Supermarket Norrköp kommer under tisdagen den 7 maj tilldelas diplom och en värdecheck på 15 000 kronor när Pantamera besöker butiken.

Övriga vinnare var "Årets schyssjstade": Ica Maxi Stormarknad Torslanda, "Årets skönaste": Ica Supermarket Matfors och "Årets snyggaste": Ica Supermarket Rimforsa. Extra Mjällby. Den enda vinnaren som inte är en Ica-butik var Extra Mjällby Sölvesborg som fick priset som "Årets effektivaste".

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.127