23948sdkhjf

Kravallstaket när Ica-handlaren kör godisregn: ”Största i Sverige”

När Ica Nära Järvastaden i vanlig ordning hade godisregn på Valborg var det med kravallstaket och tre olika åldersfållor.

Vi måste dela upp de äldre ungdomarna och de yngre barnen. Annars blir det total kaos där de äldre springer ned de yngre, säger Ica-handlaren Magnus Käck till Fri Köpenskap.

För sjunde året i rad anordnades butikens godisregn – som snabbt vuxit till en hit bland barn och ungdomar i Järvstaden i Sundbyberg utanför Stockholm.

Ryktet hade gått på dagis och skolor redan innan vi börjat annonsera. Många föräldrar åker till och med hem från Valborgsfirande på annan ort för att barnen ska få vara med på godisregnet. Det har blivit en tradition, berättar Magnus Käck.

Årets event, som hölls i Mulle Meck-parken lockade tusentals besökare. 150 kilo godis kastades ut i publikhavet.

Jag skulle tro att vi har landets största godisregn faktiskt. Jag har åtminstone aldrig läst eller hört om något större.

Vad betyder detta för butiken?

Det är det ju en rolig grej som ger goodwill bland kunderna i området. Dessutom är det ett sätt att visa upp oss och skapa en relation med ungdomarna. Många av våra anställda har börjat som sommarjobbande ungdomar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079