23948sdkhjf

Urban Deli växer på Centralen

Urban Delis verksamhet på Stockholms Centralstation växer. Lilla Urban Deli Centralen, med take away och minibutik, kompletterats nu även med en restaurang. 

Axfoodäga Urban Deli har sin verksamhet i den norra delen av Centralen. Där finns sedan förra året Lilla Urban Deli Centralen, som består av två delar. Den ena delen erbjuder Urban Delis sallader att äta på plats eller take away. Den andra delen är en minibutik med Urban Delis good to go-sortiment, det vill säga mat att ta med hem, på tågresan, efter träningen, till kontoret eller mellan möten.

I morgon, den 10 maj, öppnar Urban Deli även en restaurang och bar. Målet är att skapa en mötesplats på Centralstationen där gästerna kan njuta av modern street food-inspirerad mat, med fokus på de gröna råvarorna. De tre delarna på stationen heter tillsammans Urban Deli Centralen.

– På plats på Centralstationen har vi redan i dag ett sallads- och take-away koncept som är mycket populärt. Nu kommer vi kunna erbjuda resenärerna och de som arbetar i området en trevlig miljö där man kan sitta ner och njuta av en frukost, lunch, after work eller middag, säger Dan Jacobson, Urban Delis vd som i höstas värvades från Ica.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141