23948sdkhjf

Direkten öppnar i Baronen

Den franchisedrivna servicebutikskedjan Direkten flyttar in i köpcentrumet Baronen i Kalmar i sommar. Det är Thomas ”Tjommen” Arvidsson som ska driva butiken och han flyttar in i lokaler som tidigare varit en spelbutik men nu senast inhyst en blomsterhandel.

Jag är ganska säker på att det finns en marknad. Nu har vi också Linnéuniversitetet som extra dragplåster, när det är fullt pratar vi 8 000 elever, det är som en liten stad sett till mängden, säger han till Barometern.

Thomas Arvidsson driver också spelbutik i Berga Centrum där han efter vårens brand tvingades flytta in verksamheten hos grannen Ica Supermarket. Han vill inte släppa Berga Centrum men om det blir något fortsatt samarbete i Icas lokaler är oklart.

Vi har inte hört så mycket om vad som ska hända i centrum och om vi ska vara kvar på Ica behöver vi nog en lite större lokal om det ska fungera, säger han till Barometern.

Samtidigt som Direkten flyttar in i Baronen står det också klart att Intersport lämnar till hösten. Kedjan hävdar att de haft två långa hyreskontrakt i kalmar som gått ut samtidigt och att ledningen bestämt sig för att bara behålla en av butikerna. Valet föll på köpcentrumet Giraffen.

Vi tror att vi kan göra bättre business i Giraffen, säger Intersports retailchef Jesper Nordin till Barometern.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079