23948sdkhjf

Lidl växlar upp med ny butik

Lidl har sedan länge letat ett större alternativ till sin 775 kvadratmeters butik i köpcentrumet Giraffen i Kalmar. Nu har kedjan fått klartecken för en större lokal som ökar butiksytan med drygt 550 kvadratmeter till totalt 1 326.

Vi har letat efter den perfekta platsen för att omlokalisera vår butik och nu kommer vi kunna erbjuda Kalmarborna en större butik med hela vårt sortiment. Vi har hittat det bästa tänkbara läget med bra tillgänglighet och hög synlighet, säger Lulu Gylleneiden, Fastighetschef på Lidl Sverige i en kommentar.

Butiken byggs enligt Lidls senaste koncept med ljusa, luftiga lokaler och hållbarhetsfokus. Bake-off-avdelning med nygräddat bröd flera gånger per dag och en frukt- och gröntavdelning som fylls på med färska leveranser sju dagar i veckan.

Den befintliga butiken i Giraffen håller öppet som vanligt tills den nya butiken öppnar med beräknat datum sommaren 2020. Samtliga medarbetare kommer att erbjudas anställning i den nya butiken.

Vi satsar stort på utveckling och modernisering av centret och att Lidl nu väljer att utveckla sin verksamhet i Giraffen känns fantastiskt roligt, säger Martina A Nyström, centrumchef på Giraffen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094