23948sdkhjf

Ny handlare i Vissefjärda – han tar över i Lindås

Fredrik Gustafsson har tagit över som handlare på Ica Nära i Vissefjärda efter att i flera år ha drivit Ica i Lindås.

Som ung såg Fredrik Gustafsson det som att han hade ett karriärval mellan att bli taxi-chaufför eller Ica-handlare men efter att som 15-åring praoat i sin farbroders butik i Grönskåra var valet enkelt. Sedan dess har han jobbat och drivit ett flertal butiker i Fliseryd, Ronneby, Borgholm och Stockholm. Och nu blir det alltså Vissefjärda efter Lindås.

– Jag har haft ett mycket nära samarbete med den här butiken redan tidigare och när den låg uppe på Icas intranät tänkte jag att de att kunde vara dags att byta. Nu väntar ett omfattande ombyggnadsarbete till hösten där i princip hela butiken sak byggas om, allt från inredningen till att vända kundvarvet, säger Fredrik Gustafsson till Fri Köpenskap.

Fredrik Gustafsson har samtidigt drivit butiken i Lindås där hans ersättare, Johann Wenström, i några veckor nu gått med parallellt då han nu vid månadsskiftet går in som butikens nya handlare.

– Jag håller på att bekanta mig med butiken just nu säger han till Fri Köpenskap.

Johann Wenström har jobbat inom Ica i flera år, både centralt och 13 år på Ica Maxi Karlskrona, men Lindås-butiken blir hans första egna butik.

– Just nu försöker jag mest få en uppfattning om hur butiken fungerar men tids nog ska försöka sätta min egna prägel här, säger han.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Läs mer om: Ica
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109