23948sdkhjf

Matpriskollen och Köket.se inleder samarbete

Matprisjämförelsetjänsten Matpriskollen och TV4:s sajt Köket.se har inlett ett samarbete där Matpriskollens erbjudanden nu kommer finnas tillgänglig på Köket.se:s sajt, en av Sveriges största med över en miljon besökare per vecka. MAtpriskollen har själva cirka 100 000 unika och aktiva användare i sin app.

– Med den här ytterligare exponeringen, som kan bli ännu större än vad själva Matpriskollen är just nu. Nu finns det inte längre någon anledning för handlare att inte ansluta sig, säger Ulf Mazur, vd på Matpriskollen till Fri Köpenskap.

Den som vill kan nu via en flik på Kökets sajt söka upp de listade butikerna och se vilka erbjudanden de har för veckan.

– Vi har pratat ett tag med Matpriskollen om ett samarbete och nu har vi hittat en form som känns bra. Många av våra användare besöker oss för inspiration men nu kan vi även hjälpa dem att spara pengar också. Nästa steg blir att koppla ihop erbjudandena ännu mer med sajten, så när det till exempel är kycklingveckor på Ica så kommer det att finnas länkar för extrapriser direkt på sajten eller i recepten säger Fredrik Larsson strategisk affärsutvecklare på TV4-Köket.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094