23948sdkhjf

Utökat matutbud går hem hos Circle K

I veckan öppnade Circle K:s första station som är anpassad till kedjans nya butikskoncept med utökat matutbud i Flädie utanför Lund..

– Vi öppnade i tisdags, och kunderna verkar ha upptäckt det nya matutbudet, berättar butikschefen Andreas Brunke Krispinsson för Fri Köpenskap. De uppskattar verkligen de mexikanska rätterna.

Det nya butikskonceptet med bland annat mexikansk mat och ett större utbud av hamburgare, vegetarisk och veganskt har testats i tre av kedjans butiker i ett pilotprojekt, och fler stationer byggs nu om.

– Vi har 250 kvadratmeter butiksyta med flera sittplatser, fri wifi och trevlig miljö, säger Andreas Brunke Krispinsson.

Stationen, som ligger vid E6:an, är också anpassad för att ta emot extra tung trafik.

– Vi är väldigt glada för möjligheten att öppna en ny station på en strategisk plats som denna längs E6:an. Här är det enkelt för resenärer att ta en paus och tanka både bilen och sig själva på mer energi. Vi är särskilt glada att vi även från slutet på sommaren kommer kunna erbjuda el-laddning på stationen och gör det då ännu enklare för kunder som vill köra miljövänligt, säger Per Silverbratt, Senior Director Network på Circle K.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078