23948sdkhjf

Videointervju: Viktigt ta hand om talangerna som rekryteras

Sofia Högman om Baloo Learnings rapport ”Rädda retail”.

Under Retail Experience Live-mässan i Kista i maj intervjuade Annmarie Palm branschprofiler om aktuella ämnen. En av dem som slog sig ned i fåtöljen i nyhetsstudion var Sofia Högman, vd för Ping Pong och Baloo Learning.

Sofia Högman berättade om rapporten ”Rädda retail – kan lärande rädda retailbranschen”. Rapporten från Baloo Learning bygger på egna erfarenheter kombinerat med runda bords-samtal med representanter från ett tiotal företag inom retail som delat med sig av erfarenheter och tips kring lärande. 

Rapporten innehåller elva exempel på vad man kan göra, inklusive pre-boarding, on-boarding och re-boarding. Bara två procent av Sveriges bolag har digitaliserat sin on-boarding. 

– Vi tror att det är bra att ha både en digital och givetvis en fysisk on-boarding. Det är otroligt viktigt att ta hand om de nya talanger som man rekryterar och göra det på en gång, säger Högman.

Den som och vill veta mer om hur man kan skapa en mer lärande organisation inom retail kan ta del av hela intervjun med Sofia Högman här:

Nyhetsstudion under Retail Experience Live var ett samarbete mellan Easyfairs och tidningarna Dagens Handel, Habit, Fri Köpenskap och Transport & Logistik Idag.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094