23948sdkhjf

Här öppnar ny Willys – 3 500 kvadratmeter

Förväntad byggstart är 2020.

Nu står det klart att ett avtal har tecknats för en ny fullstor Willys-butik i Söderhamn mellan Gävle och Hudiksvall. Butiken kommer byggas i ett bra strategiskt läge i ett viktigt utvecklingsområde.

– Vår befintliga butik i Söderhamn går väldigt bra, vårt koncept med låga priser och brett sortiment har blivit mycket populärt och vi har en trogen och växande kundkrets. Därför vill vi nu satsa ytterligare genom att öppna en fullstor Willys-butik. Etableringen innebär att vi behöver rekrytera ett 20-tal nya medarbetare, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys i en kommentar.

Den nya butiken kommer att byggas vid huvudinfarten till Söderhamn i området Söderhamnsporten med anslutning till Resecentrum. Enligt Willys en viktig logistisk knutpunkt för bland annat söderhamnare, pendlare och besökare och med gångavstånd till stadskärnan. Området är ett av kommunens viktigaste utvecklingsområden.

Projektet är ännu i ett tidigt skede, men arbetet med detaljplanen är igång och målsättningen är att byggstarten av den ca 3 500 kvadratmeter stora butiken blir år 2020.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093