23948sdkhjf

City Gross värvar från Ica och Willys

Ska utveckla det lokalanpassade sortimentet.

City Gross har gjort klart med en ny butikschef till sin butik i Skara. Jesper Mattsson kommer närmast från rollen som butikschef hos Willys i Falköping.

Det känns otroligt bra. Det är en butik som jag vet sticker ut från andra konkurrenter här i staden, säger Jesper Mattsson som är uppväxt i bygden och bor i Skara.

Redan vid starten av sin karriär började Jesper Mattsson arbeta inom den lokala handeln i Skaraborg – något som han brinner för att utveckla än i dag. Vid sina blygsamma 26 år blev han butikschef och nu är det dags att axla denna roll för City Gross.

– City Gross är en viktig aktör för Skara. Min ambition är att vår position ska bli ännu starkare och betydelsefull för den lokala handeln och invånarna. För att lyckas ska vi bland annat utveckla kundernas upplevelse när de besöker oss, säger Jesper som bor ett stenkast från butiken.

I sin nya roll har Jesper dessutom en biträdande butikschef vid sin sida, Anna Linné som nyligen rekryterades från Ica. Anna Linné är uppvuxen i Skara.

– Det känns både kul och tryggt med en så erfaren person som Anna. Tillsammans delar vi målet att alla medarbetare ska känna stolthet, glädje och ambitionen att jobba ytterst för våra kunder, säger Jesper Mattsson i en kommentar.

Jesper Mattsson hyllar City Gross färskvaruprofil.

– Jag har följt City Gross på håll och tyckt att konceptet känns fräscht. Man gör sin grej och vågar satsa på egen fisk och delikatess, catering, eget bageri och kött styckat i butiken.

Personligen känner jag särskilt starkt för ett lokalt, anpassat sortiment. Det är något som jag kommer se över möjligheterna att utveckla, säger Jesper.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125