23948sdkhjf

Lidl blir officiell sponsor till handbollslandslaget

Inleder sitt hittills största sponsorskap.

Lidl Sverige går in som officiell sponsor till Svenska Handbollslandslaget både på herr- och damsidan. Kedjan blir också partner vid handbolls-EM 2020 som pågår mellan den 9 och 26 januari 2020. Mästerskapet arrangeras av Sverige tillsammans med Norge och Österrike.

Det nya sponsorskapet innebär även att Lidl aktiverar sig vid hemmalandskamper och vid ungdoms-SM. Avtalet tecknas inledningsvis på två år.

– Vi tycker det är otroligt viktigt att stötta idrottare på högsta nivå men också att bidra till ungdomsidrotten och verka för att sätta barn och unga i rörelse. Sponsorskapet av Handbollslandslaget blir vår största satsning hittills och vi ser fram emot att tillsammans med dem bygga och stärka svensk handboll, säger Johan Augustsson, Sverigechef på Lidl i en kommentar.

Som branschexklusiv sponsor kommer Lidl att exponeras i såväl arenasammanhang som på matchkläderna för det svenska herr- och damlandslaget. Kedjan kommer även att bidra med färsk frukt och dryck till omklädningsrummen under matcherna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126