23948sdkhjf

Carl-Johan Stålhammar väljs in i Coops styrelse

Första gången Gotland är representerat.

Coop Gotlands vd Carl-Johan Stålhammar väljs in i Coop Sveriges styrelse. Enligt honom är det första gången som Coop Gotland är representerat i styrelsen. Hans första styrelsemöte blir den 9 september.

– Fantastiskt kul att få vara med och påverka på ett helt annat sätt än tidigare, säger han till Fri Köpenskap.

Coop Gotland var den av Coops föreningar som ökade mest förra året med 9,3 procent och därmed har de också passerat både Coop Varberg och Coop Oskarshamn i omsättning.

Vad betyder det för Coop Gotland att du blivit invald?

Vi har haft en positiv relation tidigare men genom att jag är med i styrelsen får vi större inflytande och bättre inblick. Förhoppningsvis kan det hjälpa oss att bli ännu bättre.

Vad kan du bidra med?

– Det har gått bra för Coop Gotland och förhoppningsvis kan det som vi har gjort bra här på Gotland även implementeras på andra ställen i landet. Sedan har jag till skillnad från många andra inte varit i dagligvaruhandeln så länge och kanske ser saker på andra sätt.

Carl-Johan Stålhammar är en av tre finalister i priset Årets syftesdrivna ledare på branschens mest prestigefyllda gala, Dagligvarugalan. Föreningens draglok Stora Coop Visby är också finalister i flera kategorier varav kronjuvelen Årets butik är en.

– Mycket inspirerande och ett tecken på att man gör något rätt. Det ska bli väldigt spännande att besöka galan den 19 september.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094