23948sdkhjf

Lidl inrättar helt ny tjänst

Han ska ansvara för Lidls fastigheters hållbarhet.

Hållbarhet har blivit en fokusfråga för Lidl och som en del i detta inrättar kedjan nu en ny roll för hållbarhetsansvar på fastighetsavdelningen. Mattias Tas som jobbat för Lidl de senaste nio åren blir den som ikläder sig den nya chefsrollen.

– Jag är otroligt taggad inför det här uppdraget. Efter nästan ett decennium på Lidl är jag mycket stolt över att vara del i ett bolag som hela tiden utmanar och vill ligga i framkant, särskilt när det kommer till hållbarhet. I min nya roll ser jag fram emot att bidra till fortsatt utveckling av Lidls hållbarhetsarbete och vår ambition att vara en viktig samhällsaktör som gör skillnad, säger Mattias Tas, hållbarhetsansvarig fastighet på Lidl Sverige i en kommentar.

Mattias Tas har arbetat som projektledare inom bygg sedan 2014 och har bland annat ansvarat för miljöcertifieringen av Lidl-butiken i Växjö som 2017 mottog den internationella miljöcertifieringen BREEAMs högsta nivå Outstanding. Mattias Tas driver även miljöcertifieringen av Lidls nya butik på Gotland.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093