23948sdkhjf

Nu invigs Coops första Netto-butiker – följ med in

100-talet Netto-varor kvar i sortimentet.

Coops tre första omställda Netto-butiker i Falkenberg, Malmö och Sollentuna invigs parallellt i dag klockan 15.00. Gilla oss på Facebook där vi visar butiken i en video.

Jag är otroligt spänd. Från övertagandet har det bara dröjt två månader tills vi öppnar de tre första butikerna vilket är väldigt bra jobbat av hela teamet. Det ska bli så enormt roligt, säger Patrik Levin, vd för Coop Vardagshandel (tidigare Netto Sverige) till Fri Köpenskap.

Hur ser intresset ut?

Det har varit en stor nyfikenhet både från branschkollegor och kunder så vi räknar med att det kommer att bli en hektisk eftermiddag.

Tanken med konceptet enligt Coop är att byta ”från gult till grönt” men behålla Nettos prisvärdhet. I sortimentet finns ett hundratal Netto-varor kvar, därutöver har Coop kompletterat med andra produkter, såväl egna märkesvaror som konventionella.

Vi har gått igenom försäljningsstatistiken och tagit fram de produkter i Nettos sortiment som varit viktigast för Nettokunderna. Dessa har vi behållt, berättar Patrik Levin.

Många är nyfikna på när den större konverteringen kommer att ske. Hur ser det ut där?

Nästa steg blir att starta upp utrullningsprocessen och vi kommer att ställa om ganska många butiker innan årsskiftet, men när och hur många vill jag inte berätta i dagsläget. Men utrullningsprocessen är inte allt för långt borta, så mycket kan jag säga.

Fri Köpenskap bevakar invigningen på plats. Håll utkik på vår Facebook-sida.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141