23948sdkhjf

Snart öppnar Matrebellernas nordligaste butik – 3 000 kvadratmeter

Över 20 miljoner kronor har investerats i den nya butiken i Borlänge.

Fri Köpenskap har tidigare berättat om MinMatbutik i Borlänge som blir Matrebellernas nordligaste butik. Nu börjar det närma sig öppning.

Läs också: Matrebellerna drog ifrån i tredje kvartalet

– Vi försöker hålla öppningsdatumet hemligt så länge som möjligt eftersom konkurrenterna har börjat gissa – men snart måste vi spika ett datum. Leverantörerna har börjat undra, säger handlaren Niclas Stålhandske till Fri Köpenskap.

Han har tidigare varit Coop-företagare i Rättvik och driver butiken tillsammans med kompanjonen Niklas Kvarnström som tidigare varit Coop-företagare i Leksand.

Butiken hamnar i Coops tidigare fastigheter på Tyllsnäsvägen 4 vid Borlänges södra in- och utfart.

Vägen har flyttats och de har byggt en ny rondell så själva läget har blivit mycket bättre än förr. Det är verkligen ett guldläge, säger Niclas Stålhandske.

Butiken får en säljyta på 3 000 kvadratmeter och omkring ett 40-tal anställda. Mycket fokus kommer att läggas på det lokala sortimentet.

– Vi slipper långbänkar ned till något huvudkontor i Stockholm utan kan fatta våra beslut själva och fokusera på det fantastiska lokala sortiment som finns i runtikring oss. Vi är taggade till tänderna, säger Niclas Stålhandske.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062