23948sdkhjf

Paradisets nya butikschef går från Ica

”För mig kändes Paradiset som en självklarhet”.

Christoffer Björklund blir ny butikschef i Paradisets nya butik i Täby Centrum. Han tar över efter att den tillfälliga butikschefen Arne Pettersson går i pension.

– När jag fick veta att Paradiset sökte butikschef så kändes det som en självklarhet för mig att söka. Min ambition är att driva egen butik i framtiden och då är Paradiset en fantastisk skola eftersom kedjan redan befinner sig i framtiden, säger Christoffer Björklund till Fri Köpenskap.

Christoffer Björklund kommer närmast från Ica där han gått den långa vägen med start för 15 år sedan.

– Jag började som praktikant och blev så småningom fast anställd. Därefter blev jag säljledare, försäljningschef och gick BLU-, FLU- och UGL-utbildningarna inom Ica. Därefter har det rullat på längs Ica-trappan, säger han.

Han har bland annat varit affärsområdeschef för kolonial, djupfryst och online hos Ica Maxi Haninge och nu senast har han drivit Ica Nära Bomhus och Ica Nära Årsunda fyra månader vardera i samband med handlarbyten, som Fri Köpenskap tidigare berättat om.

Ica är en fantastisk kedja men nu ska det bli väldigt spännande att vara med och utveckla Paradiset. Det är en relativt ny kedja på marknaden där det händer väldigt mycket.

Butiken i Täby Centrum är Paradisets fjärde och senaste etablering med en säljyta på ungefär 500 kvadratmeter.

Först och främst ska jag börja med att lära känna verksamheten och sätta rutinerna. Sedan kommer vi att fortsätta utveckla ett inspirerande och spännande utbud. Till en början kommer det att handla mycket om att slipa och finjustera.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093