23948sdkhjf

Växjö: Här öppnar kedjan sin tredje butik

Lidl öppnade under torsdagen sin tredje butik i Växjö. Tillsammans med den nya butiken som öppnades på Lidingö har kedjan nu 189 butiker i Sverige och är på god väg att nå målet 200 butiker 2020.

Förutom dagens öppningar på Lidingö och i Växjö har Lidl under 2019 öppnat butiker i Caroli i Malmö, Solna Centrum, Vårby, Strängnäs, Råå i Helsingborg, Kista Galleria och Frölunda.

– Vår första butik på Lidingö och vår tredje butik i Växjö är båda mycket viktiga för Lidl. Det känns enormt roligt att återigen kunna öppna två butiker på samma dag, särskilt när de varit så efterlängtade. Jag vill tacka alla medarbetare som gjort ett fantastiskt jobb som innebär att vi nu kan välkomna ännu fler kunder i olika delar av landet att ta del av vårt erbjudande om varor av högsta kvalitet till bästa pris, säger Sebastiano Sacilotto, försäljningsdirektör på  Lidl Sverige.

Växjöbutiken har en försäljningsyta på cirka 1 300 kvadratmeter och har anpassats och byggts enligt Lidls butikskoncept med ljusa och luftiga butiker med en stor bake-off med nybakat bröd och ett Butikerna får endast en leverans per dag, något som medför signifikant mindre utsläpp och bullerstörningar då alla varor som behövs transporteras i samma bil.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11